Powered By Blogger

duminică, 17 noiembrie 2013

Ce faci atunci cand pierzi un prieten ?
Buna intrebare , ar spune unii.
Treci mai departe , nimeni nu e de neinlocuit , ar spune altii.
Eu cred ca treci mai departe , dar greu. Sau nu treci!
Ani intregi de prietenie mai mult decat stransa , ani intregi de secrete, lacrimi, distractii , nopti pierdute.
Si dupa toti acesti ani , ajungi la ignoranta . Ajungi sa-ti vorbeasca doar de sarbatori , si atunci printr-un mesaj sec , trimis intregii liste de contacte.
De ce ?
Multi ar spune cearta , lucruri de impartit , dezamagiri , tradare etc.
In cazul meu nu e vorba de niciuna dintre ele. E vorba de o ruptura brusca , de comun acord daca as  putea spune. E momentul acela in care realizezi ca trece o saptamana , fara sa il/o cauti si fara sa te caute. Realizezi , dar nu faci nimic in sensul asta. La fel si invers. Si stai , astepti. Trece o luna , trec doua si la fel. In tot acest timp , te intalnesti intamplator pe strada , te saluti si iti dai seama ca nu simti nevoia sa pui intrebarea "de ce n-ai mai dat nici un semn ?" Stii ca-ti va raspunde "Tu de ce n-ai dat ? " . Si totul se rezuma la o discutie banala , intre doua cunostinte care nu s-au mai vazut de ceva timp.
Si ajungi , dupa aproape un an , sa te intrebi : Ce s-a intamplat oare ? Nimeni nu-si recunoaste vina , nimeni nu-si calca pe orgoliu . Incepi sa ai mustrari de constiinta , dar totusi nu faci nimic.
Si uite asa iti pierzi un prieten si in acelasi timp increderea in oricine ar incerca ulterior sa-l inlocuiasca. Intrebarea e : merita ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu